TCL експериментира с телефон със сгъваем и навиващ се екран

Offnews Последна промяна на 26 март 2021 в 17:32 5800 0

tcl fold roll

В момента на пазара има няколко смартфона със сгъваем екран. Междувременно се очаква по-късно през годината да видим и първия модел с навиващ се дисплей.

TCL обаче разработва устройство, което да комбинира двете технологии. От компанията споделят концептуални изображения на такъв телефон пред CNET.

Този модел ще може да се превръща от стандартен смартфон в таблет с голям екран. Телефонът ще използва пантата DragonHinge, която от компанията възнамеряват да интегрират в различни свои модели.

TCL планира да покаже още изображения по време на събитие, което ще проведе в средата на април. Тогава се очаква компанията да представи и нови телефони в серията TCL 20.

Тези модели ще са позиционирани в бюджетния и средния класове. Засега не е ясно кога може да видим въпросния телефон със сгъващ и развиващ се екран.

TCL ни е позната основно с достъпните смартфони Alcatel и телевизорите, които произвежда, но отскоро има и модели със собствената си марка. Компанията показва скечове и прототипи на сгъваеми телефони от известно време, но все още не е реализирала подобен модел.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !