Стартира първото по рода си изложение на аудио техника Next Gen HiFi Expo 2022

Слушалки за 120 000 лева ще могат да видят посетителите на събитието, което ще се проведе от 14 до 16 октомври с вход свободен

OFFNews.bg Последна промяна на 05 октомври 2022 в 19:13 1045 0

Next Gen HiFi Expo

Снимка Next Gen HiFi Expo

Next Gen HiFi Expo

Любителите на качествения звук и най-новите аудио технологии вече има къде да се насладят на любимата си музика. От 14 до 16 октомври в София (ул. Мила Родина 30, ж.к. Стрелбище) ще се проведе първото по рода си изложение на аудио техника Next Gen HiFi Expo 2022. Събитието е напълно безплатно за всички посетители. А организатори са вносителите на аудио техника VSystem, които обещават да представят едни от най-модерните и футуристични продукти в този сегмент.

В рамките на събитието ще могат да се разгледат и тестват съвременни модели тонколони, слушалки, усилватели и всякакви други аудио устройства. “Ще ви дадем възможност да се докоснете до най-скъпите слушалки Sennheiser, които се произвеждат само по индивидуална заявка: моделът HE 1 и струват 59 900 евро. Освен тях, ще можете да се докоснете и да тествате още много продукти на Sennheiser, beyerdynamic, iFi Audio, Audio-Technica и редица други водещи в света производители” – посочва Антон Генчев, организатор на събитието.

Ще има също портативни усилватели, като Go Bar и xDSD Gryphon (едни от най-награждаваните в класа си), както и стриймъри и грамофонни предусилватели. За първи път в България ще може да се види и грамофонът на Metallica. Зa пoceтитeлитe, щe имa тoмбoлa c нaгpaди, cнимĸa зa cпoмeн cъc cлyшaлĸи или гpaмoфoн пo избор, както и допълнителни oтcтъпĸи при закупуването на продукти. “B днeшнo вpeмe най-популярното мяcтo, ĸъдeтo мoжeтe дa чyeтe и дa ce зaпoзнaeтe c нaй-нoвитe тexнoлoгии в ayдиo cpeдитe e „Мunісh НІGНЕND“ в Mюнxeн. Зa дa yлoвим дyxa нa тoвa нeмcĸo шoy, peшиxмe вxoдът зa вcичĸи пoceтилитe дa e напълно безплатен, за да може всеки да послуша любимата си музика” – уточняват още организаторите.

Повече информация за събитието е достъпна тук:

https://vsystem.bg/blog/kakvo-da-ochakvate-na-next-gen-hi-fi-expo-2022

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !