Според слуховете 17 инчовият ThinkBook Plus на Lenovo ще има втори екран за рисуване

Offnews Последна промяна на 01 ноември 2021 в 06:30 492 0

lenovo thinkbook plus

Следващият ThinkBook Plus на Lenovo може да е по-практичен, поне ако сте начинаещ художник, твърдят последните слухове. Информацията идва от известният източник на течове Евън Блас, който сподели изображение на 17 инчовият модел ThinkBook Plus с втори екран за рисуване.

За разлика от 13.3 инчовата система, вече няма да е нужно да обръщате машината, за да използвате e-paper дисплея на гърба й. Вместо това ще имате на разположение цветен екран с поддръжка на стилус точно до клавиатурата, който можете да ползвате за рисуване или ръкописни бележки.

Блас не споделя повече подробности, но 17 инчовият ThinkBook Plus очевидно ще има широк основен екран и пълноценна клавиатура с тракпад. Очакваме вътрешните компоненти да са сравнително бързи и да подпомогнат управлението на втория дисплей, подобно на ASUS ZenBook Duo.

Всъщност дори не е сигурно кога този огромен ThinkBook Plus ще излезе на пазара. Исторически Lenovo обикновено пази някои от най-големите си машини, за да ги представи по време на CES през януари.

Така или иначе изображението сочи, че компанията не се е отказала от концепцията Plus и, ако не друго, поне проучва нови варианти. Нищо не пречи тя да пусне ThinkBook Plus и в последния момент, точно навреме за празничния сезон.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !