Sony ще обяви ново устройство Xperia на 26 октомври

Offnews Последна промяна на 13 октомври 2021 в 07:26 169 0

Xperia-New-Product-announcement-800x533

Sony мълчи откакто пусна Xperia 1 III през август. Изглежда обаче, че вече има какво да сподели с потребителите, тъй като тихомълком публикува нова покана за предстоящото си събитие.

Поканата гласи, че можем да очакваме нов продукт Sony Xperia, въпреки че не разкрива какъв ще е той. Събитието ще се проведе на 26 октомври и може да бъде гледано на живо в канала на компанията в YouTube.

За съжаление можем само да предполагаме какво ще е новото устройство, тъй като в поканата няма ни най-малък намек за неговия тип. Qualcomm все още не е представила нов чипсет Snapdragon, така че едва ли това ще е телефон Mark IV Xperia.

Най-логично е да предположим, че ще е нов модел от среден клас, но от друга страна те често не получават собствени събития на живо, тъй като не са така мощни и важни, като флагманските устройства Xperia. От друга страна може да видим новини за PlayStation, но поканата се фокусира върху марката Xperia, която не се вписва в това по никакъв начин.

Дали Sony ще представи нов аксеоар с логото Xperia, или смартфон, няма как да знаем със сигурност. Може това да са нови слушалки, но те не носят марката Xperia и попадат в друга категория.

Мистерията около новото устройство Xperia със сигурност е изнервяща, но от друга страна е интересно да гадаем какво точно ще е то. За щастие събитието е само след две седмици и ще бъде предавано на живо, така че съвсем скоро ще научим какъв продукт ни е подготвила компанията.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !