Sony представите новите слушалки PlayStation VR2

Offnews Последна промяна на 23 февруари 2022 в 06:34 524 0

LI Sony PlayStation VR2

По-рано тази година, по време на CES 2022 Sony потвърди съществуването на своите слушалки PlayStation VR2. Компанията обаче не сподели никакви изображения или дизайн на устройството.

Сега Sony най-сетне разкри как ще изглеждат PlayStation VR2 и обяви някои спецификации на устройството с нови контролери. Разбира се слушалките имат бял и стилен дизайн като игралната конзола PlayStation 5, а контролерите са с изчистен и минималистичен вид.

PlayStation VR2 ще работят с PlayStation 5 и ще се нуждаят само от един USB-C кабел за извеждане на изображението. Слушалките ще имат целия необходим хардуер и софтуер, както и проследяване на очите, главата и др.

Устройството ще има хаптична обратна връзка, 4K 2000 х 2400 резолюция на око, поддръжка на HDR и 90 или 120Hz дисплейни панели с проследяване на очите. Очаква се слушалките да предлагат 110-градусово зрително поле.

Обективът ще бъде регулируем благодарение на нов дизайн на вентилационния отвор, а контролерът ще има подобрена тактилна обратна връзка. Sony все още не е споделила кога новите слушалки и контролери PlayStation VR2 ще излязат на пазара. Очакваме да чуем повече за устройството в следващите седмици и месеци, въпреки че то може би ще е трудно за намиране, имайки предвид глобалния недостиг на PlayStation 5.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !