Sony LinkBuds вече са официални и струват 179.99 долара

Offnews Последна промяна на 17 февруари 2022 в 07:31 506 0

Sony LinkBuds WF-L900 7

Sony официално представи новите слушалки LinkBuds TWS с дизайн, подобен на пръстен. Уникалната форма и дизайн осигуряват изцяло ново изживяване при слушане, предлагайки на потребителите ново решение, при което не е нужно да се свалят при разговор, игра или слушане на музика.

Sony посочва, че слушалките могат да останат свързани по всяко време и с “помощта на дизайна с отворен пръстен, прозрачността на звука, свръхмалкия си размер, супер прилягането и кристално чистия си звук и качество на разговора”.

Новите LinkBuds пропускат звуци от заобикалящата среда, позволявайки на потребителя да комуникира без усилие и без прекъсване, докато слуша музика. Освен това те имат вградени софтуерни функции, които могат да поставят на пауза аудиото, когато разпознаят разговор.

Sony LinlBuds имат вграден DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), който възстановява компресираните саундтраци до по-високо качество и прави звука по-добър през слушалките. Процесорът V1 захранва устройството, а 12-милиметров пръстен драйвер осигурява добре балансиран звук.

За да контролират слушалките, потребителите ще могат да използват функцията Wide Area Tap, която по същество прилича на управление с жестове. Позволява на потребителя да прави двойно и тройно докосване на предната част на ушите или главата си за пропускане на музика, пауза или избор от различни опции в настройките.

Слушалките поддържат също и задействащите думи “OK Google” и “Alexa” за активиране на гласовите асистенти. Те имат и функцията Fast Pair на Google, която позволява на потребителите да ги свързват със смартфони с Android и лаптопи с Windows без усилие.

Sony LinkBuds са сертифицирани по IPX4, което означава, че трябва да издържат на пот и тренировки във фитнес зала, но не са предназначени да се потапят във вода. Те имат 5.5 часа живот на батерията, а калъфът за зареждане осигурява още 12 часа ползване. 10 минути зареждане осигуряват 90 минути време за използване.

Предварителните поръчки на Sony LinkBuds вече стартираха, а цената им е 179.99 долара. Цветовете, в които ще се предлагат са сив и бял.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !