Снимки разкриват още за Motorola Nio

Offnews Последна промяна на 18 януари 2021 в 15:11 6486 0

Untitled

Следващият флагман на Motorola е с кодовото Nio, като се очаква той да дебютира през първото тримесечие на годината. Сега благодарение на @NilsAhrDE разполагаме и с реални снимки на бъдещото устройство.

Те потвърждават дизайна на предната част, който видяхме от предходни изображения. Екранът е с два отвора за двойната селфи камера, а в долната му част има значителна по размери брадичка.

От споделените снимки виждаме Motorola Nio в цвят Sky, но според лийкъра телефонът ще се предлага и във вариант Beryl. Едно от изображенията показва екрана с настройките, а там е изписано името Motorola Edge Plus, което означава, че устройството е прототип.

Бутоните за управление на силата на звука и включване ,с в граден четец на отпечатъци, са отдясно на корпуса. Отляво е разположен още един бутон, който може би ще се използва за включване на Google Assistant.

Телефонът има четворна камера с 64MP сензор, 16MP с ултраширокоъгълен обектив и 2МП за боке ефекти. Няма данни за четвъртия сензор. Освен това ще се използва технология Audio Zoom.

Според слуховете Motorola Nio ще предложи 6.7-инчов дисплей с резолюция Full HD+ и честота 105-херца. Телефонът може да предложи чипсет Snapdragon 865, до 256GB памет за файлове и до 12GB RAM. Батерията ще е с капацитет 5000 mAh.

Възможно е новият модел да носи името Motorola Edge S, но предстои да видим дали това е така. При всички положения премиерата на телефона наближава и скоро би трябвало да научим всичко за него.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !