Снимки показват бъдещия флагман Realme Race

Offnews Последна промяна на 08 февруари 2021 в 14:32 6343 0

realme race tenaa

Премиерата на смартфона Realme Race изглежда наближава. За това подсказва появата му в китайската сертификационна агенция TENAA.

Става дума за модел с код RMX2202, който най-вероятно е именно новият флагман. Realme Race ще е първият телефон на компанията, който ще използва новия чипсет Snapdragon 888. Race е кодово име и е възможно устройството да се появи по магазините под друго название.

Телефонът може да предложи технология за бързо зареждане при мощност до 65 вата и батерия с капацитет 5000 mAh. Сред останалите параметри може да видим 12GB RAM и 256GB памет за файлове. По отношение на софтуера ще се използва операционна система Android 11 с Realme UI 2.0.

Благодарение на преминаването му през TENAA имаме добра представа за това как ще изглежда устройството. Realme Race включва правоъгълна секция на основната камера, която най-вероятно е тройна с 64MP сензор. Тя е позиционирана в горния ляв ъгъл на гърба.

Задният панел има лъскаво покритие и би трябвало да е стъклен. В горния ляв ъгъл на екрана има отвор за селфи камерата. Не е видим четец на отпечатъци на гърба или отстрани на корпуса, което означава, че той най-вероятно е вграден под екрана.

Според слуховете дисплеят ще е с честота на опресняване 120 херца. Отдясно на конструкцията има бутон за включване, а отляво са тези за управление на силата на звука.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !