Следващият сгъваем смартфон на Motorola може да се захранва от Snapdragon 8 Gen 1

Offnews Последна промяна на 11 януари 2022 в 06:27 554 0

razr

През последните няколко седмици слуховете за Motorola се увеличиха. Компанията наскоро представи няколко нови устройства, но все още очакваме да видим други в бъдеще.

Едно конкретно устройство обаче, привлича повече внимание и това е Motorola Razr 3. Един от ръководителите на Lenovo вече потвърди, че това устройство се разработва, а последната информация разкрива някои интересни негови функции.

Не можем да отречем, че едно от най-атрактивните устройства в историята на мобилните телефони е Moto Razr. То получи нов живот, след като Motorola реши да използва марката, за да навлезе в сегмента на сгъваемите смартфони.

Компанията вече пусна две генерации на това устройство, тъй като първият модел пристигна без 5G. Вторият модел дойде като Moto Razr 5G и имаше всичко нужно да се конкурира със серията Galaxy Z Flip на Samsung.

Сега изглежда, че Motorola планира трета итерация на Moto Razr. Последните слухове пък предполагат, че новият Razr 3 най-вероятно ще пристигне със Snapdragon 8 Gen 1 и ще работи с Android 12 от кутията.

Тази информация ни кара да вярваме, че Motorola не просто се заиграва с ново сгъваемо устройство, тъй като флагманският чипсет е доста по-завладяваща функция. Всъщност предишните модели Razr не бяха флагмански устройста, тъй като се захранваха от Snapdragon 765G и Snapdragon 710.

Според XDA Developers новият Moto Razr 3 може да има вариант с ултра-широколентова поддръжка. Смята се още, че устройството може да пристигне с опции 6, 8 и 12 GB RAM и 128, 256 и 512 GB съхранение.

Ще има и поддръжка на NFC, вторичен дисплей и пробив или прорез в горната част на основния FHD AMOLED екран. Освен това той ще поддържа 120 Hz честота на опресняване.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !