Следващият интелигентен часовник на Garmin може да е първият, насочен към жените

Offnews Последна промяна на 27 януари 2021 в 07:43 6503 0

garmin-lily-smartwatch-for-women-leak-1200x675

Непотвърдена информация разкрива първия смарт часовник на Garmin, ориентиран към нежната половина на човечеството – Lily. Той ще се предлага в класически и спортен вариант с различни стилове, но подобни здравни характеристики като мониторинг на кислорода в кръвта например. Lily може да стартира скоро на цена от 199 евро.

Всъщност умните часовници на Garmin включват функции за дамите, но досега няма модел, предназначен конкретно за тях. Всичко това обаче, скоро може да се промени. WinFuture твърди, че има подробности за Lily, първият часовник на Garmin, забележително проектиран за по-тънките китки на дамите.

Промените в него по-скоро ще са козметични, фокусирани върху размера. Съобщава се, че Lily има малък кръгъл дисплей с диаметър 34 мм и 14 мм каишка, която вероятно няма да може да се сменя. Фонът на екрана ще е постоянен с монохромен сензорен интерфейс. Вариантът Lily Classic ще е насочен към ежедневна употреба с метален корпус, докато Lily Sport ще използва лека пластмаса, подсилена с влакна.

За щастие часовникът ще предложи много от фитнес функциите, подходящи за жени, които можем да намерим в останалите модели на компанията. Lily ще включва сензори за мониторинг на сърдечния ритъм и кислорода в кръвта, но може би ще се наложи да разчита на телефона ви за GPS. Батерията му ще може да издържа до пет дни, което е очаквано, спрямо малкия корпус, но няма да предложи безжично зареждане.

Ако слуховете са верни, можем да очакваме Garmin до пусне Lily в следващите дни на разумната цена от 199 евро. Той няма да се конкурира с по-скъпите смарт часовници с общо предназначение, като Apple Watch SE или Galaxy Watch 3, но би могъл да е добро предложение за дамите, които предпочитат по-дискретен стил.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !