Следващият флагман на Xiaomi може да предложи QHD+ дисплей

Offnews Последна промяна на 25 ноември 2020 в 06:37 4483 0

xiaomi-mi-10t-pro

Xiaomi Mi 11 Pro може да се доставя с QHD+ 120 Hz дисплей, ако се съди по нови текстови низове, открити в текущите бета версии на операционната система MIUI.

Понастоящем най-добрите телефони на компанията предлагат FHD+ резолюция и 144 Hz честота на опресняване на екрана, включително и Mi 10 Ultra, който беше пуснат това лято. Следващата година обаче, това може да се промени, тъй като Xiaomi се готви да представи 120 Hz дисплей в комбинация с разделителна способност QHD. Доказателствата, открити от разработчици в бета версии на MIUI 12, потвърждават по-стари слухове и се отнасят до Xiaomi Mi 11 или Mi 11 Pro.

Телефоните от висок клас на компанията се доставят с дисплей с честота на опресняване от поне 90 Hz, а 120 Hz QHD дисплей ще запази плавността на висока честота на опресняване, като същевременно ще добави рязкост и висока разделителна способност. Всъщност този тип дисплеи са новата “състезателна писта” при спецификациите на смартфоните. Телефони като Pixel 4 на Google и OnePlus 7 Pro стартираха с 90 Hz дисплеи, докато Galaxy на Samsung достигнаха до 120 Hz. Тези панели осигуряват по-плавно превъртане из целия потребителски интерфейс и карат устройството да се чувства по-бързо. Mi 10T на Xiaomi е едно от най-добрите предложения на компанията със 144 Hz дисплей, 108 мегапикселова камера, мощен процесор, много добър живот на батерията и цена, която подбива тази на останалите Android флагмани.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !