Следващият бюджетен 5G модел на Motorola ще запази една все по-рядка функция

Offnews Последна промяна на 21 март 2022 в 06:41 604 0

csm_Moto_G_5G_2022_Erste_Render_OnLeaks_3_31e8c890ca

Motorola се готви да представи нов модел от среден клас, който ще се нарича Moto G 5G 2022. Той вече се появи в редица бази данни с кодово име Austin и номер на модела XT2213 и ще наследи едноименния вариант, който беше представен през ноември 2020 година.

Сега имаме и негови изображения, благодарение на Steve H.McFly и блога Prepp. Ако приемем, че те са достоверни, то устройството ще изглежда идентично на своя предшественик – с перфориран дисплей, дебели рамки и голяма брадичка.

Най-съществените промени са на гърба на телефона. Там е изчезнала голямата квадратна основа на камерата, а на нейно място виждаме овална формация с по-голям 50 мегапикселов сензор, придружен от 8 и 2 мегапикселови.

Prepp твърди, че устройството ще запази Snapdragon 750G 5G процесора си и ще има 128 GB вградена памет, която може да бъде разширена чрез слот за microSD карти, който ще се намира в отделението на SIM картата. Оперативната му памет ще започва от 4 GB.

Това, което прави смартфона интересен е запазването на 3.5 мм жак за слушалки, който напоследък все по-рядко виждаме в устройства от средния клас. Батерията му ще е с капацитет от 5000 mAh, а цветовете, в които ще се предлага ще останат същите – Volcanic Grey и Frosted Silver. Спекулира се, че Moto G 5G 2022 ще дебютира през юни.

https://www.youtube.com/watch?v=fEvm10GMIiw&feature=emb_imp_woyt

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !