Скрийншоти разкриват спецификациите на Lenovo Legion Y90

Offnews Последна промяна на 11 февруари 2022 в 07:09 538 0

Lenovo Legion Y90 screenshot spec 1

През последните месеци научихме много за следващото поколение гейминг телефони на Lenovo Legion Y90, а сега имаме и допълнително потвърждение за спецификациите му. Изпълнителният директор на компанията публикува скрийншоти от устройството, като потвърди, че Legion Y90 ще има 18 GB RAM и ще използва комбинация от памет, за да я разшири до 22 GB.

Що се отнася до съхранението, то ще е UFS 3.1 + SSD, а екранната снимка показва 640 GB. Това вероятно е комбинация от 512 GB вградена памет и 128 GB MicroSD карта. Съобщава се, че устройството ще поддържа до 2ТВ памет.

Lenovo Legion Y90 ще е водещо устройство за игри с двойни вентилатори на гърба и вероятно ще се захранва от новия чипсет Snapdragon 8 Gen 1. Дисплеят му ще е 6.92 инчов AMOLED панел със 144 Hz честота на опресняване и 720 Hz чистота на дискретизация.

Батерията също ще е впечатляваща с капацитет от 5600 mAh и поддръжка на 68W бързо кабелно зареждане. На гърба на самото устройство ще има ключове за рамото.

Към момента все още не е ясно кога компанията ще пусне Legion Y90 и дали той ще достигне до други пазари извон Китай. Предишните устройства от серията бяха налични в Европа, но закупуването им беше трудна и не бяха пуснати официално в Северна Америка.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !