Скенерът за пръстови отпечатъци под дисплея на Google Pixel 6 Pro случайно беше разкрит от самата компания

Offnews Последна промяна на 25 август 2021 в 06:16 313 0

pixel 6 pro

Новият Google Pixel 6 Pro ще разполага със скенер за пръстови отпечатъци под дисплея, предполагат новите течове. Предстоящата серия устройства на Google несъмнено е вълнуваща. Те ще предложат много нови функции, патентован чип на компанията и обновен дизайн и това беше разкрито от самата компания, а сега имаме изтичане, което показва и местоположението на сензора за пръстови отпечатъци на Pixel 6 Pro.

Иформацията идва от вицепрезидента на Google, Хироши Локхаймер, който публикува скрийншот на екрана на Pixel 6 Pro. Изглежда, че той е искал да покаже заключения екран Material You, който идва с Android 12, но шотът включва и иконата на четец на пръстови отпечатъци, която се намира точно под уиджета за часовник на заключения екран и потвърждава, че ще можем да отключим Pixel 6 Pro, като поставим пръст върху дисплея.

Екранната снимка потвърждава също и, че новият Pixel 6 Pro ще поддържа 5G, тъй като изглежда е свързан към 5G мрежата на Verizon. Ще трябва обаче да изчакаме повече информация, която да потвърди, че това устройство ще поддържа супербързата мрежа на Verizon sub-6GHz.

Разположението на скенера за пръстови отпечатъци може да изглежда малко по-високо в сравнение с това при OnePlus 9 Pro. Изглежда, че той е поставен по-близо до мястото, където виждаме скенера в модели като Galaxy S21 Ultra например.

Както вече стана ясно, серията Google Pixel 6 ще пристигне без захранващ адаптер в кутията, след като компанията потвърди, че Pixel 5a 5G е последният й смаргфон, който включва този аксесоар. Очаква се обаче да поддържа по-бързи скорости на кабелон зареждане, които могат да достигнат 33W, вместо текущите 18W при съществуващите устройства на гиганта.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !