Сгъваемият Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max може да дебютира скоро

Offnews Последна промяна на 11 март 2021 в 13:21 5864 0

Screenshot 2021-03-11 131844

От доста време знаем, че Xiaomi подготвя смартфон със сгъваем екран. Изглежда обаче чакането за неговата премиера съвсем скоро ще приключи.

По данни на лийкъра Digital Chat Station става дума за телефон с името Mi Mix 4 Pro Max. Той ще възприеме и познатият ни дизайн със сгъващ се навътре екран по подобие на серията Galaxy Z Fold на Samsung.

Възможно е да става дума за модел базиран на прототипа, чиито снимки видяхме през януари. Сгъваемият телефон премина и през TENAA през февруари с моделен код M2011J18C.

По данни на Рос Янг, основател на Display Supply Chain Consultants, китайците ще пуснат три сгъваеми смартфона тази година. Определено очакваме устройствата с голям интерес, тъй като с тях може да се засили конкуренцията и в този сегмент.

Mi Mix 4 Pro Max може да използва сгъваем панел от China Star (CSOT), а не от Samsung Display. Очаква се той да е с диагонал 8.03 инча и с висока честота на опресняване от 90- или 120 херца.

Външният екран би трябвало да е с диагонал 6.38 инча. Телефонът може да включва 1/1.28” сензор Sony IMX700y, както и перископен обектив за 10-кратен зуум. Освен това се очаква наличието на батерия с голям капацитет и технология за бързо зареждане.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !