Сгъваемият телефон на OPPO може да се нарича Find N 5G

Offnews Последна промяна на 29 ноември 2021 в 07:06 166 0

oppo

Изглежда, че сгъваемите устройства непрекъснато срещат пречки по пътя си. Технологията не само е незряла, а е и много скъпа и нейният възход се бори с редица неудобни глобални пазарни и икономически условия.

Въпреки това сгъваемите устройства жънат успехи и изглежда този пазар е на прага на голямо разширяване. Според източници от индустрията, OPPO също работи върху първия си сгъваем телефон от доста време.

За съжаление липсват данни кога той ще стартира, но Digital Chat Station наскоро сподели няколко интересни публикации в китайската социална мрежа Weibo. Първата от тях визира мистериозно устройство, наречено OPPO Find N 5G.

Самата публикация съдържа препратка към отдавна забравената серия телефони OPPO N и снимка на това, което изглежда, че е OPPO N3 – много специфично устройство от 2014/2015 година, което имаше въртяща се основна камера, използвана и за селфи.

Втората публикация, свързана с мистериозния OPPO Find N 5G, изглежда споменава както сгъваем дисплей, така и начин за използване на основния 50 мегапикселов Sony IMX766 сензор за камерата за селфита. Тя съдържа и препратка към Xiaomi Mi 11 Ultra, който прави селфита с основната си камера чрез малък дисплей на гърба си.

Може би OPPO Find N 5G ще има подобен дисплей, след като повечето източници го описват с дизайн на папка. Марката Find предполага водещи функции, а някои от последните патенти на компанията включват изскачаща камера и странна мида с обърнат навън екран и лентовидна камера, напомняща OPPO N3.

Друг източник твърди, че сгъваемият модел на OPPO ще има 7.8 до 8 инчов OLED дисплей с 2К резолюция и 120 Hz честота на опресняване. Очевидно обаче той е толкова далеч в цикъла си на развитие и производство, че тестови единици вече се разпръскват по вътрешните канали към магазините с цел обучение на служителите. Това би трябвало да означава, че предстоящия му старт не е далеч.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !