Серията ZTE Axon 30 ще дебютира на 15 април

Offnews Последна промяна на 07 април 2021 в 16:09 5624 0

axon 30 pro

ZTE ще разбули мистерията около новата си водеща серия Axon 30 следващата седмица и по-точно на 15 април. Това съобщение придружава и първата официална снимка на Axon 30 Pro, която разкрива характерната изпъкнала формация на камерата му.

Устройството ще дойде с три 64 мегапикселови сензора, както гласи надписа до четвъртия модул – телефото камерата. Между другото слухът за 200 мегапикселов сензор май ще се окаже неоснователен, въпреки че причина за него стана изказване на директора на компанията.

Трябва да се има предвид, че показаната настройка на камерата е за Axon 30 Pro, което значи, че останалата част от серята най-вероятно ще получи по-малко мегапиксели. ZTE наскоро показа селфи камера от второ поколение, вградена под дисплея, чиято честота на опресняване е 120 Hz. Толкова ще е този така модерен показател и при серията Axon 30.

Според страницата на JD.com, серията се захранва от Snapdragon 888, след като миналогодишната беше със S765G. Snapdragon 888 обаче най-вероятно ще е ексклузивен за Axon 30 Pro, който ще поддържа и 55 W бързо зареждане.

Между другото ZTE пусна лотария с награда Axon 30, която приключва на 30 април, когато най-вероятно ще стартират и продажбите на телефоните от серията.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !