Серията Vivo X60 ще дебютира по-късно този месец

Offnews Последна промяна на 15 декември 2020 в 06:25 4422 0

Vivo-X60-series-800x450

Въпреки, че Vivo все още не е обявила официална дата за старта на своята серия Vivo X60, която ще пакетира обектив Zeiss и Exynos 1080, телефоните най-вероятно ще бъдат представени в Китай по-късно този месец.

Серията се състои от два модела – X60 и X60 Pro, техни изображения бяха забелязани в интернет миналия месец. Компанията вече потвърди някои от характеристиките им, които включват изцяло ново партньорство с марка, свързана с Nokia отдавна.

Vivo X60 ще се захранва от Exynos 1080 и ще работи с потребителския интерфейс на компанията, който се нарича OriginOS. Серията ще разполага с центриран отвор на дисплея за селфи камерата, а Х60 ще има оранжев бутон с подчертан акцент. Що се отнася до чипсета Exynos 1080, той е осемядрен с едно ядро ARM Cortex-A78 с тактова честота 2.8 GHz, три ядра Cortex-A78/2.6 Ghz и четири ядра Cortex-A55 с тактова честота 2 GHz. Чипсетът разполага и с Mali-G78 MP10 GPU за подобрена графична производителност.

В изтичането се споменава и марката Zeiss, която се вижда на гърба на телефона на плаката. Vivo обяви, че X60 Pro ще има четворна камера с обектив Zeiss и подобрен нощен режим.

Въпреки, че все още няма официална дата за стартирането на двата смартфона, слуховете упорито сочат, че те ще дебютират преди края на този месец в Китай, което не оставя много варианти за предположения.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !