Серия OnePlus 9 може да използва обективи Leica

Offnews Последна промяна на 19 декември 2020 в 10:14 5570 0

OnePlus-9-Pro-schematic-leak-1

Очаква се OnePlus да представи новата си серия смартфони OnePlus 9 през март, което е по-рано от традиционното за премиерите на компанията. Най-вероятно ще видим три устройства, като освен OnePlus 9 и 9 Pro ще се появи и OnePlus 9E.

Появили се наскоро чертежи показват, че OnePlus 9 и 9 Pro ще имат голяма секция за основната камера с по два големи и два по-малки сензора. Към момента информацията за камерите на телефоните е ограничена.

Сега благодарение на лийкъра @RODENT950 научаваме, че OnePlus ще си партнира за обективите с Leica. Популярен производител на лещи, който работи с Huawei. Интересното е, че камерите обикновено не са акцент за OnePlus за сметка на цялостната производителност.

Разбира се все още няма официални данни за партньорството, но очакваме такива да се появят с наближаването на премиерата. Припомняме, че в интервю за Input Mag, главният изпълнителен директор на OnePlus Пит Лау отбелязва, че компанията работи върху подобряването на камерите на телефоните си.

Това ще стане с по-голям фокус върху софтуера и хардуера. Това разбира се е намек, че е възможно да видим подобно партньорство с Leica. Предстои да видим и дали евентуалното партньорство ще обхване всички модели от новата серия.

Очаква се OnePlus 9 и 9 Pro да разполагат с екрани с отвори за селфи камерата, правоъгълни секции за основните камери с до четири сензора. В основата на устройствата ще е чипсетът Snapdragon 888.

Pro вариантът ще има конструкция със сертификация IP68 за прахо- и водоустойчивост, каквато може да липсва при стандартната версия. OnePlus 9E би трябвало е да е по-достъпен модел с чипсет от серия Snapdragon 7XX.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !