Sandberg представи новото си мощно преносимо зарядно устройство за смартфони и лаптопи Powerbank USB-C PD 100W 38400

То може да зареди мобилен телефон впечатляващите 16 пъти, както и да зарежда множество джаджи наведнъж

Offnews Последна промяна на 27 януари 2023 в 21:25 760 0

Powerbank USB-C PD

Снимка Sandberg

Powerbank USB-C PD

Производителят на първокласна периферия и оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg представи новото си мощно преносимо зарядно устройство Powerbank USB-C PD 100W 38400. То се отличава с компактен и стилен дизайн, алуминиев корпус, голям капацитет и много висока производителност.

Моделът може да зарежда всякакви смартфони и лаптопи, захранвани с USB-C, на пълна скорост, както и различни други портативни устройства. Разполага с два входа и три изхода. Поддържа стандарти USB-A и USB-C PD 100W. Това му позволява да удължи значително нашата работоспособност дори и на места, където нямаме постоянен достъп до електричество.

Батерията е литиево-йонна и е с впечатляващия капацитет от 38 400 милиамперчаса. Новото преносимо powerbank устройство може да зареди смартфон цели 16 пъти, както и да зарежда множество устройства наведнъж. Поддържа също и възможност за зареждане на друго устройство, докато се зарежда самото то. Всичко това го прави особено подходящо за командировки и работа в движение, защото разполага с капацитет да обезпечи с енергия малък фирмен екип, но същевременно е достатъчно компактно и удобно за носене навсякъде.

Powerbank USB-C PD 100W 38400 се предлага с пет години гаранция.

Повече информация за модела има тук:

https://sandberg.bg/bg/product/powerbank-usb-c-pd-100w-38400

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !