Sandberg представи нова външна батерия, която може да обезпечи с енергия смартфон цял месец

Survivor Powerbank 7in1 72000 е с капацитет впечатляващите 72 000 милиамперчаса и може да зарежда дори повечето модели лаптопи, както и кафе машина за къмпинг

OFFNews Последна промяна на 26 юли 2022 в 10:11 7685 0

Sandberg Survivor Powerbank 7in1 72000

Снимка Sandberg

Sandberg Survivor Powerbank 7in1 72000

Производителят на първокласна периферия и оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg представи новата си външна батерия Survivor Powerbank 7in1 72000. Тя е част от серията Active на компанията, която включва високоефективни продукти за употреба на открито.

Както показва наименованието, батерията е с капацитет впечатляващите 72 000 mAh (милиамперчаса) и въпреки компактните си размери може да обезпечи с електроенергия смартфон в продължение на цял месец, при ежедневно зареждане. Това дава огромна свобода и гъвкавост на нейния собственик, включително при дълги преходи в планината или престой на друго място, отдалечено от цивилизацията.

Новата външна батерия разполага със стандартния набор от портове – USB-C PD, USB-A QC, както и 12 V щепсел като тези в автомобилите, който осигурява 180 W. Сред важните й предимства е също DC изход, както и различни адаптери, които позволяват зареждане на повечето лаптопи на пазара. Може да зарежда дори кафе машина за къмпинг или хладилник. Общият брой на изходите за зареждане е шест.

Важно предимство е също, че Survivor Powerbank 7in1 72000 е с водоустойчив корпус (стандарт IPX4) и е одобрена за употреба на открито сред природни стихии. В добавка тя има безжично зарядно устройство, което може да зарежда мобилни телефони като просто бъдат поставени отгоре. Друга екстра на швейцарското ножче при външните батерии е и вграденото мощно фенерче с бяла и червена светлина. Тежи 1500 грама.

„За повечето потребители тази външна батерия предлага повече от необходимото. Но ако я вземете със себе си и отделите време, за да я заредите напълно у дома си, със сигурност няма да ви липсва електричество. Ние имаме много модели външни батерии в повечето обичайни размери, така че трябваше да предложим един екстремен продукт по-специално за потребителите с екстремни нужди“ - споделя Ерлинг Хоф Петерсен, директор в Sandberg A/S.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !