Sandberg представи нова гама мултифункционални камери за онлайн срещи

Offnews Последна промяна на 17 март 2021 в 13:32 350 0

Capture

Производителят на първокласно оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg представи своята нова гама уебкамери ConfCams, специално разработени за онлайн срещи. Четирите нови модела вече са достъпни и у нас. Те се отличават с високо качество и множество допълнителни функционалности, оптимизирани за видео конференции и всевъзможни работни сценарии, както в условията на работа от дома, така и в заседателната зала. Някои от най-иновативните възможности на камерите са дистанционно управление на функциите за панорамиране, накланяне и мащабиране (т.нар. EPTZ), широкоъгълна оптика за обхващане на повече участници в срещата, опция за филтриране на фоновите шумове, както и за премахване на ехото.

 

В сравнение със стандартните уебкамери при моделите от серията ConfCam качеството на изображението е с приоритет пред ниската цена. Новите модели идват в момент, когато търсенето на решения за онлайн срещи отчита устойчив ръст и очакванията са тази тенденция да продължи и през следващите месеци.

 

„Онлайн конференциите са бизнес направление, което бележи динамичен ръст. За нас инвестициите в такива продукти в такъв мащаб са нещо ново, но вече получихме отлични отзиви от пазара. Има много професионални потребители, готови да инвестират в първокласни камери с петгодишна гаранция, с които се работи лесно и които осигуряват професионално качество веднага щом бъдат включени в USB порта“ - заяви по повод новата продуктова линия Андерс Партида Петерсен, бранд директор в Sandberg A/S.

 

Ето и повече информация за новите модели:

1

 

All-in-1 ConfCam 1080P HD

 

Моделът Sandberg All-in-1 ConfCam 1080P HD обединява камера, микрофон и високоговорител в едно устройство. Подходящ е за видеоразговори и онлайн срещи в условията на работа от дома (home office) или в заседателната зала. Камерата се отличава с широкоъгълен 90° обектив, благодарение на който всички присъстващи са в кадър. В същото време микрофонът улавя гласовете на разстояние до три метра, а високоговорителят осигурява чисто възпроизвеждане на звука. Включени са и функционалности за премахване на акустичното ехо и намаляване на шума. Съвместим е с всички известни приложения за онлайн конферентни разговори.

 

ConfCam EPTZ 1080P HD Remote

 

 

 

Sandberg ConfCam EPTZ 1080P HD Remote е камера и микрофон в едно устройство. Моделът поддържа функциите панорамиране, накланяне и мащабиране, които се управляват от дистанционно управление. Допълнително предимство е широкоъгълният 105° обектив, благодарение на който всички присъстващи са в кадър. Двата вградени микрофона осигуряват ясно улавяне и възпроизвеждане на гласовете на присъстващите. Съвместим е с всички известни приложения за онлайн конферентни разговори.

 

All-in-1 ConfCam 4K 4Mic

 

 

Sandberg All-in-1 ConfCam 4K 4Mic представлява уебкамера, микрофон и тонколона в едно устройство. Също е много подходяща за видеоразговори и онлайн срещи, както при работа от разстояние, така и в заседателната зала. Разполага с 4К резолюция, която гарантира изключително ясен образ, както и широкоъгълен 90° обектив, с който всички участници в срещата са в кадър. Вграденият 4-канален микрофон осигурява лесното улавяне и прецизното възпроизвеждане на гласовете на всички участници в срещата, а тонколоната гарантира кристално чист звук. Предлага се с вградено автоматично премахване на ехото и намаляване на шума. Съвместима е с всички известни приложения за онлайн срещи.

 

All-in-1 ConfCam 1080P Remote

 

 

Sandberg All-in-1 ConfCam 1080P Remote представлява уебкамера, микрофон и тонколона в едно устройство, подходящо за онлайн срещи и видеоразговори  при работа от дома или в заседателната зала на офиса. Камерата поддържа функциите панорама, накланяне и мащабиране, които се регулират лесно чрез включеното дистанционно управление. Тя разполага с широкоъгълен 105° обектив, благодарение на който всички участници в срещата са в кадър. Вграденият микрофон осигурява лесното улавяне и прецизното възпроизвеждане на гласовете на всички участници в срещата. Мощната 5W тонколона гарантира кристално чист звук. Предлага се с вградено автоматично премахване на ехото и намаляване на шума. Съвместима с всички известни приложения за онлайн срещи.

 

И четириите модела от новата гама на Sandberg вече са налични на българския пазар.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !