Samsung ще представи следващите си флагман смартфони на 14 януари

Offnews Последна промяна на 05 януари 2021 в 21:41 10276 0

Samsung Galaxy Unpacked

След трудната 2020 г., през която редица технологични събития и премиери бяха отложени или направо отменени, през 2021 г. компаниите от бранша търсят по-гъвкави подходи за маркетиране на своите нови продукти.

Онлайн събитията за представяне на нови устройства се наложиха още през изминалите месеци. Успоредно с това производствените мощности в Китай вече работят на бързи обороти, а глобалните вериги за доставка постепенно бяха възстановени. Всичко това даде на производителите на крайни устройства глътка въздух и им позволи да подобрят резултатите си в края на годината.

На този фон корейският технологичен гигант Samsung обяви дата за следващата премиера на свои смартфони от висок клас - 14 януари. Първото събитие от поредицата Galaxy Unpacked за годината ще се предава онлайн.

От компанията не разкриват какви устройства ще представят, но посочват, че "Ускореният преход към свят, доминиран от мобилните технологии, носи със себе си нуждата от устройства, които могат да трансформират ежедневния живот в едно необикновено изживяване". Каквото и да значи това.

По традиция Samsung има две знакови премиери на мобилни устройства през годината. През пролетта компанията обикновено представя новия си флагман от серията Galaxy S - най-често по време или малко преди Световния мобилен конгрес. През лятото пък тя показва нов модел от другата си водеща фамилия - Galaxy Note.

През тази година обаче много неща ще бъдат различни. Световният мобилен конгрес не се проведе през 2020 г., а за 2021 г. се очаква той да е през лятото (ако отново няма някакви промени в последния момент). От друга страна вече се появиха слухове, че Samsung ще се откаже от своята серия Note. За сега компанията не ги е потвърдила. Освен това тя вече налага още една силна поредица устройства - Galaxy Fold. Очакват се също и по-ценово достъпни модели със сгъваеми дисплеи.

Все пак най-вероятно на 14 януари Samsung ще представи новите си модели от серията Galaxy S - S21, S21 Plus и S21 Ultra. Възможно е заедно с тях да видими нови слушалки Galaxy Buds. Очаква се също компанията да интегрира характерния за Note серията стилус S Pen в повече устройства, сред които може да е и S21 Ultra.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !