Samsung подготвя специален вариант на Galaxy S21 за Токио 2020

Offnews Последна промяна на 20 май 2021 в 13:08 5211 0

SC51BOlympic_PhantomBlue_XL

Samsung и японският мобилен оператор NTT Docomo представиха специално издание на смартфона Galaxy S21 за предстоящите Олимпийски игри в Токио. Все още не е ясно кога ще бъде наличен този вариант и с каква цена, но телекомът приема предварителни заявки за него.

Galaxy S21 5G Olympic Games Edition разбира се е базиран на стандартния Galaxy S21 5G. Като такъв той ще има 6.2-инчов Dynamic AMOLED дисплей. Моделът разполага с 256GB памет за файлове и 8GB RAM.

Макар да не се споменава какъв ще е използваният чипсет, почти сигурно става дума за Snapdragon 888. Това е така, тъй като в Япония стандартното издание на телефона е именно с този чип.

Лимитираният вариант ще се продава само в един цветови вариант. Той ще е с тъмно син гръб и рамка и секция за основната камера в златисто.

Както най-вероятно си спомняте, това не е първият модел Galaxy, който трябваше да отбележи олимпиадата. Самото събитие разбира се трябваше да се проведе миналата година, но беше отложено заради пандемията.

Първоначално корейците планираха специално издание на Galaxy S20+ 5G. Ще трябва да почакаме, за да видим дали историята няма да се повтори и тази година.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !