Samsung Galaxy A32 5G е с цени от 280 евро

Offnews Последна промяна на 14 януари 2021 в 11:00 6852 0

1K_Galaxy_A32_5G

Samsung представи най-евтиния си 5G смартфон досега, Samsung Galaxy A32 5G. Той ще е наличен в някои страни в Европа от 12 февруари.

Цените му започват от 279 евро за варианта с 64GB памет за файлове и 299 евро за този със 128GB. В случая обаче не се уточнява количеството система памет за тези стойности.

От компанията не споделят конкретния чипсет, който използват, като дават информация, че той разполага с осемядрен процесор с честота 2GHz. Доста е вероятно да става дума за Dimensity 720.

Освен това ще е наличен избор между 4, 6 и 8GB RAM, което е добра възможност. Освен това има опция за добавяне на допълнителна памет за файлове чрез microSD слот.

Батерията на устройството е с капацитет 5000 mAh, което би трябвало да е адекватно на фона на по-голямата консумация заради 5G свързаността. Тя се зарежда при мощност до 15W през USB Type-C порт. Четецът на отпечатъци е отстрани на конструкцията.

Galaxy A32 5G има LCD екран с диагонал 6.5 инча, резолюция HD+ и прорез за 13-мегапикселовата селфи камера. Очаквано за този клас, страничните рамки са със значителни размери, а това е най-отчетливо при „брадичката“.

Сензорите на основната камера не са поставени в една секция, а са поотделно. Тук откриваме 48-мегапикселов сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив, 5MP за макро снимки и 5MP за боке ефекти.

Телефонът ще се предлага в четири цвята - Awesome Black, Awesome White, Awesome Blue и Awesome Violet. Засега няма яснота в кои страни ще е наличен.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !