Ревю на преносимото зарядно устройство VARTA PORTABLE POWERBANK

Offnews Последна промяна на 15 януари 2021 в 13:01 6532 0

138274940_1757799954401388_6755467774394474851_n

Новото преносимо зарядно на VARTA - PORTABLE POWERBANK 12000mAh SLIM е модерен и иновативен продукт, подходящ за съвременните динамични хора. Независимо дали става въпрос за дълго пътуване през уикенда, или за почивка на уединено място, зарядното гарантира на собствениците си, че устройствата им винаги ще бъдат заредени и в пълна готовност за употреба. Екипът ни получи възможност да тества една бройка от модела и да се уверим лично в неговите възможности.

 

Външен вид

Преносимото зарядно VARTA PORTABLE POWERBANK се отличава с компактен и елегантен външен вид. За това допринася висококачественият алуминиев корпус на устройството, който се съчета с последен модел USB Type C Trend.

 

Високо ниво на надеждност

 

Въпреки компактните си размери зарядното притежава високо ниво на надеждност, което се гарантира от производителя. Както се убедихме от първа ръка, VARTA PORTABLE POWERBANK е изключително мощно и може да зарежда две устройства едновременно, благодарение на двата си USB изхода.

Други функционалности

 

VARTA PORTABLE POWERBANK е снабдено със синя LED индикация за зареждане и разреждане. В добавка - зарядното има USB тип C 5V / 3.0A вход и изход за бързо зареждане, както и USB 5V / 2.4A изход за зареждане на таблети или други големи устройства. Това го прави идеално за зареждане на до пет телефона и до два таблета. 

 

Какво има в кутията

 

Заедно с мощната външна батерия производителят предоставя Micro USB кабел за зареждане с дължина 50 см.

 

В заключение VARTA PORTABLE POWERBANK е едно преносимо зарядно от висок клас, което може да отговори на всичките ви изисквания за такъв тип продукт и да ви гарантира, че където и да се намирате, ще разполагате със своя телефон, таблет или друго мобилно устройство.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !