Ревю на геймърската мишка AEROX 3

Offnews Последна промяна на 29 декември 2021 в 16:31 227 0

AEROX-3-1

В редакцията получихме възможност да тестваме още една геймърска мишка от висок клас - това е моделът AEROX 3 на производителя на гейминг периферия SteelSeries. Става въпрос за модел, който има и своя версия с безжична връзка - AEROX 3 Wireless. Двете устройства са почти идентични, но все пак имат някои разлики.

Мишката е сред най-добрите геймърски модели на пазара като съотношение цена - функционалност и производителност, и е изключително подходяща за подарък по случай Коледно - новогодишните празници. Може да зарадва както професионален геймър, така и всеки, който обича да цъка игри за удоволствие. Ето и какво показаха нашите тестове.

Първи впечатления

AEROX 3 се отличава с лекия си, но много здрав дизайн тип пчелна пита, както и с подобрената си издръжливост, която според създателите на мишката е 80 милиона клика. За красивия външен вид на модела допринася вградената RGB подсветка от 16.8 милиона цвята.

Дизайн

Характерно за дизайна на AEROX 3 е изключително здравата ѝ решетъчна конструкция, която както лично успяхме да се уверим, не се поддава на огъвания. Благодарение на тази конструкция, устройството запазва своята лекота (тежи едва 59 грама) и осигурява гейминг в продължение на часове без ръката да се изморява.

Оптичен сензор

Устройството е снабдено и с оптичен сензор TrueMove Core, който е с диапазон от 200 до 8500 CPI (т.нар. counts per inch). Благодарение на него, притежателите му могат да играят с изключителна прецизност и скорост. Тествахме мишока с някои от най-новите шутъри, както и със стратегии в реално време и резултатите в това отношение са повече от задоволителни.

AquaBarrier технология

Друго предимство на геймърската мишка Aerox 3 е вградената ѝ AquaBarrier технология. Тя защитава устройството много добре от множество външни влияния като вода, прахови частици, козина, мазнина и др.

Издръжливост

Още в началото споменахме издръжливостта, която при AEROX 3 е три пъти повече от много други гейминг мишки от този клас - цели 80 милиона клика. Нашите тестове нямаше как да потвърдят това, но те показаха безпроблемен гейминг, който устройството предоставя.

Програмируеми бутони

AEROX 3 има шест програмируеми бутони, чиято функционалност може да се определя от притежателя ѝ чрез приложението на SteelSeries. Допълнително улеснение е, че мишката разполага с вградена памет, която запазва потребителските настройки, дори и да бъде използвана на различни компютри.

Други характеристики

AEROX 3 пристига в комплект с USB-C кабел с дължина 1.8 метра за свързване с компютър или конзола. Геймърската мишка на SteelSeries е съвместима с операционните системи Windows, Linux и Mac, както и с гейм конзолите Xbox.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !