Реална снимка разкри Vivo X Fold предпремиерно

Offnews Последна промяна на 15 март 2022 в 07:11 492 0

vivo x fold hands on leaked 2

Предполага се, че Vivo ще представи първия си сгъваем смартфон съвсем скоро. Наред със слуховете за неговите спецификации, сега разполагаме и с реална снимка, публикувана в китайската социална мрежа Weibo.

Изтичането идва от надеждния източник Panda, а изображението показва Vivo X Fold в нечии ръце в метрото. Устройството разбира се е защитено с кейс, именно от любопитните погледи.

Компаниите обикновено дават предстоящите си устройства на екипа за тестове, за да разберат как се представят те в реалния свят.Изглежда обаче, че някой е разбрал за какво иде реч и е успял тайно да заснеме Vivo X Fold в китайското метро.

Интересното е, че снимката показва минимална гънка на дисплея. Това е нещо, по което производителите на сгъваеми устройства работят от няколко години.

Слуховете предполагат, че Vivo използва сложен механизъм на пантите за вътрешния екран, което води до прегъване почти без следа. Като цяло телефонът има дизайн, подобен на Galaxy Z Fold и се очаква да пристигне със спецификации от висок клас – процесор Snapdragon 8 Gen 1. OLED диспелй, 4600 mAh батерия с 80W кабелно зареждане, сензор за пръстови отпечатъци под дисплея и четворна камера.

Няма точна информация кога Vivo се кани да представи X Fold официално. Очаква се това да се случи някъде тази година.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !