Realme скоро може да пусне лаптоп

Offnews Последна промяна на 11 юни 2021 в 06:57 7548 0

Realme-Laptop-Teaser

Вече три-годишната марка Realme вече се разширява в различни сегменти. Амбициите на компанията започнаха с предлагането на смартфони на конкурентни цени, преминаха през фитнес, носими устройства, аудио, телевизия, а скоро тя може да пусне и лаптоп.

Новината идва от главния изпълнителен директор на Realme India and Europe Мадхав Шет, който пусна пост в Twitter, за да намекне за новия продукт. Лаптопът на снимката загадъчно се показва от чанта и изглежда е с метална конструкция и сребрист цвят.

Това обаче е всичко, което знаем за него до момента. Няма информация кой процесор ще използва Realme – дали това ще е Intel или AMD. Ако трябва да спекулираме, можем да очакваме множество конфигурации RAM и съхранение.

Според Android Authority устройството ще се нарича Realme Book. Машината ще разполага с екран със съотношение 3:2 и дизайн, вдъхновен от MacBook на Apple.

Трябва да отбележим, че никоя от компаниите свързани с Realme (OPPO, OnePlus и Vivo), не произвежда лаптопи. Следователно най-вероятно марката ще разчита на ODM и е много вероятно лаптопът да работи с Windows 10. По-ранни слухове сочат, че той може да стане официален веднага след този месец.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !