Realme Q3 се очаква тази седмица и ще е по-евтин от прогнозите

Offnews Последна промяна на 19 април 2021 в 16:53 5395 0

Realme-Q3

Серията Realme Q3 ще бъде представена тази седмица, а логото на компанията Dare to leap ще е изрисувано на гърба на смартфоните с фосфоресцираща боя. То ще свети в тъмното, сочи още тийзър, публикуван от воцепрезидента на Realme.

Освен интересната подробност за логото, Ксу Чейс нарче Realme Q3 “кралят на хиляда юана”, което си противоречи със слуховете до момента за цена над два пъти по-висока от това. Настоящата серия Q2 е в ценовата рамка 1000 – 1500 юана, или 150 – 230 долара.

Компанията очаква новата серия Q3 да надмине настоящите модели, окито се оказаха доста успешни и достигнаха 1 милион продажби. Според слуховете до сега, Realme Q3 ще предложи екран с честота на опресняване от 120 Hz.

Освен това устройствата ще могат да се похвалят с чипсет Dimensity 1100 и батерия с апацитет 4500 mAh и 50 W бързо зареждане. Тази седмица се очаква да дебютира и Realme 8 5G, който както подсказва името също ще поддържа 5G мрежи, наред с моделите от серия Q3.

Realme не обича да пази в тайна новите си устройства, така че се очаква тази седмица да видим още тийзъри и разбира се да стане ясно кога точно ще дебютират те.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !