Realme показа какво може MagDart в ново видео

Offnews Последна промяна на 03 август 2021 в 06:20 4560 0

Realme-flash-render-1

Наскоро изтече информация за бъдещия телефон Realme Flash, който ще е типичен модел от висок клас, а най-голямата му разлика ще е системата MagDart с вградени магнити в задната част на корпуса за прикачване на безжично зарядно Qi. Съобщава се, че производителят ще предлага два варианта за зарядни устройства – малко с формата на шайба, което прилича на MagSafe на Apple и масивно с вграден охлаждащ вентилатор, за което се твърди, че ще е най-бързото магнитно зарядно устройство в света.

Другите подробности за телефона включват процесор Snapdragon 888, 12 GB оперативна памет, до 256 GB вградена, тройна задна камера и извит дисплей. Компанията вече рекламира устройството и се надяваме скоро да получим повече подробности.

Ново видео обаче, разкрива какво ще предложи системата MagDart. То е открито от XDA Developers и дава поглед върху зареждането на предстоящия Realme Flash чрез MagDart.

https://www.youtube.com/watch?v=l7cPwrXnC1c

Предполага се, че триминутния клип намеква, че зареждането може да отнеме по-малко от час, макар че стриктни тестове със сигурност биха били по-полезни за определяне на времето. 91Mobiles публикува и нови рендери, които дават известна представа за това, което предстои.

Както можете да видите, показано е как MagDart ще се прикачва, а също така и кожен слот за три кредитни карти и алуминиева стойка. Realme ще разкрие официално MagDart днес, така че със сигурност ще научим повече подробности съвсем скоро.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !