Realme обяви новата си серия смартфони Note

Александър Александров Последна промяна на 19 януари 2024 в 13:28 645 0

Note
Note

С отворено писмо до медиите изпълнителният директор на realme – Скай Ли обяви новата продуктова стратегия на компанията, наречена “Разширение отгоре надолу”. Тя има за цел да разшири продуктовите портфейли, за да покрие както премиум, така и бюджетните сегменти потребители.

През 2024 г. realme ще върне серията GT на международните пазари, представляваща стремежа на марката към ядрена технология във високия сегмент. Едновременно с това, компанията ще пусне напълно новата серия смартфони Note.

Публикуваме пълния текст на отвореното писмо на Скай Ли:

“Имам удоволствието да споделя с вас първата новина на Realme за новата година. С огромно удоволствие представям новата продуктова стратегия на realme, наречена “Разширяване отгоре надолу”, която разширява продуктовото ни портфолио както в премиум, така и в бюджетния сегмент. Нашата чисто нова серия Note се позиционира като “дълготрайна стойност”, отразявайки нашия ангажимент за високи постижения на пазара на смартфони от начално ниво.

През 2023 г. не пуснахме на пазара в световен мащаб нито една флагманска серия GT, нито навлязохме в ценовия сегмент под 100 щ. долара. Вярвам, че флагманите трябва да изграждат марката, демонстрирайки нашата мощ в технологиите и иновациите, докато сериите за начално ниво трябва да изграждат обема, демонстрирайки нашите стандарти в контрола на качеството и прецизното производство. Този стратегически ход за пускане на серията realme Note бележи първия път, в който полагаме повече усилия в сегмента на смартфоните от начално ниво, завършвайки пълното разширяване на продуктовото ни портфолио във всички ценови диапазони. Целта ни е да увеличим пазарния си дял и да затвърдим позицията си на една от водещите световни марки в масовия сегмент. През 2024 г. очакваме не само възраждането на серията GT от висок клас, но и пускането на новаторската серия Note.

Раждането на серията Note не е просто представяне на продукт или увеличаване на пазарния дял; това е нашият отговор на предизвикателствата и очакване за бъдещето. Твърдо вярваме, че величието на технологиите се крие не само в иновациите, но и в тяхното популяризиране. За нас нашите продукти въплъщават нашите мечти.

Тъй като прилагаме стратегията “Разширяване отгоре надолу”, разширявайки продуктовото си портфолио както в премиум, така и в бюджетния сегмент, бъдете сигурни, че нашите продукти ще бъдат не само водещи в тенденциите на пазара от висок клас, но и ще демонстрират необикновени качества на пазара от начално ниво.

Добре осъзнаваме ожесточената конкуренция, но оставаме непоколебими в убеждението си, че изключителните продукти са ключът към преодоляването на всяко предизвикателство. В тази вълнуваща година нека заедно станем свидетели на раждането на серията Note, позволявайки на младите потребители по света да се насладят на технологични изживявания, които надхвърлят очакванията!”

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !