Realme 8 Pro със 108 мегапикселова камера ще дебютира на 24 март

Offnews Последна промяна на 15 март 2021 в 05:57 5859 0

Realme-8-Pro-to-Feature-108-megapixel-Samsung-HM2-Primary-Camera

Въпреки, че точните подробности за старта на Realme 8 остават неясни, датата е известна. Компанията ще е домакин на събитие на 24 март, където ще представи серията Realme 8. Тя включва Realme 8 и Realme 8 Pro и ще наследи Realme 7, стартирала през септември миналата година.

Наскоро компанията обяви, че Realme 8 Pro ще включва 108 мегапикселов HM2 сензор на Samsung, какъвто беше използван в Mi 10i на Xiaomi. Освен това телефонът ще разполага и с технология за трикратно увеличение, за което се твърди, че е по-добро от това на традиционния обектив с оптично увеличение.

Последната информация идва от Мадхав Шет, изпълнителен директор на Realme за Индия, а точните подробности за събитието все още са неизвестни. Очакваме повече подробности в следващите дни.

Китайската компания сподели и образа на четворната задна камера на предстоящия телефон Realme, въпреки че не обяви точното му име. Очаква се, че това е Realme 8 Pro, тъй като се споменава 108 мегапикселов сензор.

https://www.youtube.com/watch?v=-yF7oBKts4Y&feature=emb_logo

Наскоро инсайдер сподели плакат на серията, който подчертава характеристиките на стандартния модел. Той ще има 64 мегапикселов основен сензор в четворната си задна камера и Super AMOLED дисплей. Очаква се Realme 8 Pro също да пристигне със sAMOLED панел.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !