realme 7 и realme 7 Pro идват с най-бързото зареждане на батерията в своя клас

Offnews Последна промяна на 26 януари 2021 в 15:03 6481 0

realme-7

Сегментът на смартфоните е един от най-конкурентните технологични браншове. Въпреки това през последните месеци се убедихме, че никога не е късно в него да се наложи нов голям играч. Това направи realme, която отчита най-бързия ръст в този сектор в света, достигайки 50 милиона продадени устройства и вече се е запътила към челните позицииУспехи, които се дължат в голяма степен на оригиналните нови модели и множеството иновации в областта на зареждането, процесорите и камерите.

От тази позиция realme вече засилва своето присъствие в Европа, което съвпадна с представянето на новите й модели realme 7 и realme 7 Pro. Те са насочени основно към по-младите потребители, които могат да получат от тях висококачествени смартфони с богата функционалност, впечатляващи камери и най-бързата технология за зареждане в своя ценови клас. Компанията е пионер в това отношение и стъпва на своите традиции и ноухау при технологиите за скоростно зареждане на смартфони. Припомняме, че нейният realme X2 Pro беше с едни от най-бързите възможности за 50W зареждане.

realme 7 Pro

В наши дни смартфоните стават все по-ресурсоемки, което разбира се, се отразява на живота на батерията им. Все по-често чуваме хората около нас да търсят зарядно или контакт за своите устройства и да се налага да ги чакат в продължение на час, за да могат да ги използват пак.

Този проблем е решен изцяло при realme 7 Pro. Моделът се захранва от 65W SuperDart Charge технологиякоято позволява 100% зареждане само за 34 минути. За едва 3 минути пък той може да се зареди до 13%, което е достатъчно да се осъществят разговори и чат с приятели. На практика това е първият смартфон в своя ценови сегмент, който включва 65W SuperDart технология. По този начин тя става много по-достъпна за масовите потребители, които не могат да си позволят по-скъпи устройства – например за повече млади хора.

realme 7 Pro има основна AI Quad камера със Sony IMX682 сензор и впечатляващите 64MP мегапиксела. Той разполага още с 8 мегапикселова 119-градусова ултра широкоъгълна леща и B&W портретна леща, както и с редица други иновативни функционалности за заснемане. Предната му камера е 32MP и може да заснема светли селфита дори в зле осветена среда или през нощта, благодарение на своя режим Super Nightscape.

Красив акцент в дизайна на смартфона е неговият 6.4 Super Amoled дисплей с вградена технология за пръстов отпечатък. Това, заедно с камерите от висок клас, правят смартфона перфектен избор за фотографи, които искат да заснемат света около себе си в движение. Процесорът е Qualcomm Snapdragon 720G, а телефонът се предлага с 8GB + 128GB памет. Той работи с най-новата версия 11 на операционната система Android, както и с новия realme UI 2.0 потребителски интерфейс. Достъпен е в цветови версииMirror Silver и Mirror Blue.

Вижте повече в технологичния сайт Pixelmedia.bg

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !