Razer и Fossil представиха специално издание часовник Gen 6 за геймъри

Offnews Последна промяна на 06 януари 2022 в 07:02 814 0

Razer x Fossil Smart Watch Feature Image 04 Large

Ден след като пусна три нови геймърски лаптопа Blade, Razer представи специално издание смарт часовник за геймъри. Наречен Smartwatch Raxer X Fossil Gen 6, той има за цел да предостави иновативни функции на смарт часовник на любителите на игри.

Благодарение на сътрудничеството между двете марки, Smartwatch Razer X Fossil Gen 6 ще се доставя с три ексклузивни циферблата на часовници Razer, включително аналогов, Text и Chroma, както и с две стилни сменяеми каишки.

Под капака е същият смарт часовник Fossil Gen 6, който познаваме от миналата година. Той разполага със същия чипсет Wear 4100+ на Qualcomm и Wear OS от Google.

Интересното е, че Razer X Fossil Gen 6 не се доставя с Wear OS 3. Razer обяви, че Wear OS 3 ще е налична за часовника по-късно тази година.

“Ние винаги търсим възможност да допълним начина на живот на геймърите и да им предложим продукти, които не само изглеждат добре, но и носят стойност в живота им. Ето защо запазихме благосъстоянието на геймърите в сърцето на Razer X Fossil Gen 6. Възползвайки се от иновативната технология на Fossil и емблематичния дизайн на Razer, този часовник ще бъде перфектният аксесоар, който да ви държи напред в играта.”, обяви Ади Тан, асоцииран директор, бизнес развитие на Razer.

Razr X Fossil Gen 6 разполага с 44 мм черен корпус, три ексклузивни циферблата и елементи от потребителския интерфейс на Razer. Той се предлага с две специално проектирани и сменяеми 22 мм силиконови каишки в емблематичните черно и зелено на компанията.

Освен това часовникът разполага с бързо зареждане и дъръг живот на батерията. Компанията твърди, че Smartwatch Razer X Fossil Gen 6 достига 80% заряд за малко повече от 30 минути зареждане. Той идва и с разработени от Fossil интелигентни режими на батерията за ниска консумация на енергия и дълъг живот.

“Уелнесът също е изключително важен за нашите клиенти и Gen 6 е проектиран с мисъл за ежедневните уелнес цели на потребителя – независимо дали отнема малко време за дихателна сесия с насочване, проследяване на съня ви или следене на сърдечната ви честота през деня пълен с игри”.

Часовникът се предлага с надграден сензор за сърдечен ритъм, за да позволи непрекъснато проследяване и подобрена точност на сигнала. Той също така включва мониторинг на кислорода в кръвта и проследяване на съня и ще оцени VO2 max, използвайки сърдечната честота в покой и биометричните данни на потребителя, за да покаже цялостното кардиореспираторно здраве във времето.

Razer посочи, че ще бъдат произведени само 1337 бройки от Smartwatch Razer X Fossil Gen 6. Той ще се продава за 329 долара и ще е достъпен на сайтовете на двете компании и при избрани търговци на дребно този месец.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !