Razer добави нов странен продукт в портфолиото си

Offnews Последна промяна на 16 септември 2021 в 06:19 571 0

Razer Gaming Finger Sleeves

Портфолиото от продукти на Razer е доста обширно. То се простира от стандартни артикули, продавани от компанията, фокусирани върху компютрите, до някои дори неочаквани такива.

Най-новото предложение попада именно в последната категория – геймърските напръстници Gamer Finger Sleeves. Тези напръстници от плат се продават като начин за повишаване на отзивчивостта и поддържане на хладни пръсти по време на мобилни игри.

Razer Gaming Finger Sleeves са изработени от гладка високочувствителна материя, която подобрява контрола на пръстите ви при игра. Те са дебели едва 0.8 мм и дишащи, така че пръстите ви да не се изпотяват при продължителна употреба.

“Тъкани със силно проводими сребърни влакна, дават възможност на напръстниците да подобряват чувствителността на допир и реакцията, като същевременно намаляват триенето, осигурявайки пъргаво, интуитивно игрово изживяване за максимална точност”, пише в описанието Razer.

Един напръстник с универсален размер, може да бъде закупен за 9.99 долара. Само за сравнение, MGC ClawSocks продава пакет от 6 за 12.99 долара.

Въпреки, че напръстниците изглеждат странни, те имат определена цел. Глобалното първенство на PUBG за мобилни устройства през 2021 година, което стартира през ноември, ще предлага 6 милиона долара в наградния си фонд, най-големия в историята на мобилните киберспортове в Battle Royale. Общият награден фонд за Call of Duty Mobile Masters междувеременно беше 100 000 долара, така че е лесно да се разбере защо играчите търсят начин да подобрят представянето си.

Gaming Finger Sleeves се присъединяват към другите странни продукти на Razer, като най-новата маска за многократна употреба N95, представена на CES през януари. Тя влезе в бета тестове миналия месец под името “Razer Zephyr”.

Наред с линията си от обикновени компютърни аксесоари, компанията произвежда и интелигентни очила, дрехи и плюшени играчки на Anzu с неговия талисман Sneki Snek. Кой би могъл да забрави лаптопа с три екрана Project Valerie, показан на CES 2017? За съжаление машината никога не е била предназначена за нещо повече от концепция.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !