Q Acoustics анонсира новата си серия високоговорители на High End изложението в Мюнхен

Offnews Последна промяна на 17 май 2024 в 17:54 736 0

Q Acoustics анонсира новата си серия високоговорители на High End изложението в Мюнхен

Снимка Q Acoustics

Q Acoustics анонсира новата си серия високоговорители на High End изложението в Мюнхен

Британският производител на аудиотехника Q Acoustics представи новата си серия високоговорители на провелото се от 9 до 12 май High End изложение в Мюнхен. В тазгодишното издание на най-големия европейски форум за аудио технологии от висок клас се включиха стотици изложители от повече от 40 различни страни, представяйки последните иновации и продукти в този динамичен сектор. Новата линия на Q Acoustics е наречена 3000 поколение “c” и надгражда предходната - 3000i, която към момента е най-популярната серия високоговорители на компанията.

Новата гама продължава традиционните за продуктите на Q Acoustics висока производителност и открояващ се дизайн, но се предлага на още по-достъпна цена. Тя се характеризира с т.нар. C3 Continuous Curved Cone™ (непрекъснат заоблен конусовиден) дизайн, представен за първи път в многократно награждаваната серия 5000 на дружеството.

По отношение на звука, Q Acoustics 3000c надграждат характерното за предишните продукти на компанията високо качество с бърз среден диапазон, контролирана, но мощна динамика на басите, нюансирани и детайлни високи честоти, заедно с изключителна звукова сцена, каквато не е била налична досега в продукти на това ниво.

Семейството 3000c се състои от bookshelf високоговорителя 3010c, standmount модела 3020c, един по-голям standmount високоговорител 3030c, подовия (т.нар. floorstander) високоговорител 3050c, както и централния 3090c, който завършва линията за озвучаване на домашно кино.

На външен вид новопредставената серия се отличава с изчистена модерна визия, обогатена от сатенени метални облицовки на драйверите. Добавянето на нови покрития от по-светла и по-тъмна дървесина - Pin Oak и Claro Walnut, заедно с класическите Satin White и Satin Black, които за първи път се появиха в серията 5000, допълнително подчертава съвременния характер на дизайна на това ново семейство високоговорители.

Интeрвю с Алекс Монроу, бранд мениджър на Armour Home – компанията майка на Q Acoustics за новите продукти:

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !