Продай стария си телефон на Flip.bg

Актуалната кампания на технологичния стартъп мотивира устойчивост при употребата на електронни устройства и превръщането им в реален актив

Offnews Последна промяна на 27 януари 2023 в 21:19 1055 0

Flip.bg

Снимка Flip.bg

Flip.bg

Новогодишното решение ефективно и изгодно да разчистим непотребните вещи у дома сега е по-лесно за изпълнение от всякога с актуалната кампания на Flip.bg – „Продай”, в която до 14 февруари можем да получим до 80 лв. допълнително при продажба на стария ни телефон.* Бързо, сигурно и без излишни усилия или нужда от преговори с непознати, технологичният стартъп Flip, който купува, сервизира и продава смартфони онлайн, дава възможност да спестим време и пари при продажба на старите ни устройства, като стойността на телефона е гарантирана, а ако променим решението си, можем да го изтеглим от продажба безплатно. Процесът е изцяло онлайн, куриер взема безплатно телефона и продавачите получават надеждна информация по имейл и SMS, както и съдействие от постоянен екип по поддръжка.

По данни на НСИ през 2022 г. 52,5% от българите пазят старите си електронни устройства, които вече не използват. Според експертите на Flip основни причини да не се разделяме със старата си електроника са, че я пазим за всеки случай като резерва, дори и да не я използваме, мислим, че процесът на продажба би бил сложен е времеемък, забравили сме за нея или планираме да я подарим на някого.

„С Flip продажбата на старите устройства става не само лесно, сигурно и бързо, но и така ги превръщаме от вещи, залежаващи в някое чекмедже, в реален актив. С внимание към първокласно потребителско изживяване и грижа за природата ние даваме устойчиви предложения на дигиталните ентусиасти и се стараем да мотивираме хората да създадат навици за продажба и покупка на употребявани устройства, без да правят компромис с качеството, времето си или цената”, казва управителят на Flip.bg Ивайло Нецов.

Как да продам стария си телефон на Flip.bg

Стар модел или неработещо устройство – Flip.bg вярва, че всеки телефон е ценен и заслужава нов живот. Предлагат се два начина за продажба – моментална, при която потребителите получават парите си в рамките на 2 работни дни след извършената проверка на телефона, или нормална, при която ценовото предложение е по-високо, но парите се получават между 1 и 3 дни след реализиране на продажбата на телефона. В зависимост от модела на телефона и състоянието му, той може да бъде закупен за 5-6 дни или за 1-2 седмици.

Избирам умно, избирам природата, избирам Flip.bg

В проучване**, проведено от Flip.bg заедно с iZidata, компанията регистрира високо ниво на удовлетвореност на хората, избрали да продадат стария си телефон чрез нея – 96% към всички оценени аспекти. За половин година, откакто Flip стартира на българския пазар, вече са изплатени над 800 000 евро на клиенти, а в международен мащаб през последните три години компанията-майка Flip Technologies е платила близо 18 милиона евро на потребители, продали своите стари устройства чрез нея.

*Офертите са валидни за определени модели в зависимост от общите условия на Flip.bg

**Проучването за удовлетвореността на клиентите е проведено между юни и октомври 2022 г. сред 727 български респонденти, клиенти на Flip.bg,чрез самостоятелно администриран онлайн въпросник (изпращане на имейл в реално време след приключване на транзакцията).

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !