Приложението OnePlus Health се появи в Play Store, разкривайки дизайна на OnePlus Band

Offnews Последна промяна на 08 януари 2021 в 06:48 6688 0

oneplus_health_app_1

След като от години OnePlus е известна със своите смартфони, сега компанията е на път да навлезе в нишата на носимите устройства с първия си фитнес тракер OnePlus Band.

За самото устройство вече се носят слухове, но преди то да дебютира, приложението OnePlus Health се появи в Play Store, разкривайки повече подробности.

В екранните снимки ясно се вижда дизайнът на тракера, както и на какво ще е способен той. OnePlus Health ще проследява стъпки, изгорени калории, сърдечна честота, сън и движение. Говори се още, че тракерът ще поддържа Sp02 проследяване и други здравни показатели.

С помощта на OnePlus Band потребителите ще могат да следят ежедневните си дейности, сърдечната честота и съня, да записват тренировки и да проверяват изгорените калории, генерирайки отчети. Освен това тракерът ще подава известия за съобщения и входящи повиквания.

От своя страна, приложението е доста познато – много прилича на HeyTap на OPPO, което вече е налично. Това не е изненада, тъй като двете марки са доста близки през последните няколко години.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !