През април ще видим нови смартфони Redmi

Offnews Последна промяна на 02 април 2021 в 11:15 5633 0

Наскоро Xiaomi представи редица нови продукти. Сред тях са смартфоните Mi 11 Ultra, Mi 11i, Mi 11 Lite, гривната Smart Band 6 и сгъваемия Mi Mix Fold.

Въпреки това компанията няма изгледи да забави дейността си и подготвя нови попълнения и с марката Redmi. За това научаваме от публикация на продуктовия директор за бранда, Уонг Тенг. Той загатва за анонс на нови устройства през април.

Това става в отговор на потребител който коментира, че няма да има нови модели Redmi през настоящия месец. Благодарение на това получаваме индиректно потвърждение за планирана премиера.

Сред новите модели на компанията се очаква и такъв с чипсет Dimensity 1200, който ще има аналогична производителност с флагманския чип на Qualcomm, Snapdragon 870. Кодовото име на телефона е Ares.

Той би трябвало да е насочен към геймърите и да включва допълнителни хардуерни бутони. Сред характеристиките му може да видим още батерия с капацитет 5000 mAh с технология за бързо зареждане 65 вата и плосък Е4 OLED панел.

Цената на този телефон в Китай може да е между 300 и 380 долара. Това ще го нареди сред най-евтините геймърски модели пускани досега.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !