Предстоящият OPPO Find X5 Pro може да е подобен на OnePlus 10 Pro

Offnews Последна промяна на 14 януари 2022 в 06:53 641 0

OPPO Find X4 X5 render 3

В края на миналата година се появиха висококачествени рендери на предстоящия OPPO Find X5 Pro. Компанията беше много заета напоследък, тъй като представи първия си сгъваем смартфон, OPPO Find N, но все пак сме близо до още едно събитие – дебюта на OPPO Find X5 Pro, който може да прилича на OnePlus 10 Pro.

Според Digital chat Station, новият флагман е с номер на модела PFEM10 и се очаква да пристигне с 6.7 инчов 2К LTPO 2.0 AMOLED дисплей с честота на опресняване от 120 Hz, 32 мегапикселов основен сензор на камерата Sony IMX709 и 50 мегапикселов Sony IMX766 с OIS, още един допълнителен 50 мегапикселов Sony IMX766 и един 13 мегапикселов.

Съобщава се, че новият флагман ще бъде оборудван с най-новия чипсет Snapdragon 8 Gen 1, съчетан с най-новия NPU чип за обработка на изображения MariSilicon X на компанията. Батерията му ще е с капацитет от 5000 mAh и ще поддържа 80W кабелно зареждане и 50W безжично.

32 мегапикселовата селфи камера може да е поставена под дисплея, което би направило OPPO Find X5 Pro едно от малкото устройства на пазара с тази технология.

За тези, които не са запознати, настоящото поколение се нарича OPPO Find X3 Series и може би се чудите какво се случва със серията Find X4. OPPO е китайска компания, а там номер 4 се счита за нещастен, поради което повечето производители често го пропускат в номерацията на своите модели.

За съжаление към момента това е цялата информация, която имаме за новата серия OPPO Find X5 и макар, че остават още месеци до премиерата му, най-вероятно изтичанията ще зачестят с наближаването на събитието.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !