Потребители съобщават за неприятни проблеми с екрани на устройства от серията Galaxy S20

Offnews Последна промяна на 16 юли 2021 в 10:55 4533 0

Screenshot 2021-07-16 105337

Проблемите свързани с дисплеи на смартфони не са рядкост. Те обаче обикновено стават обществено достояние основно когато засегнат някой от големите производители.

Такъв е и актуалният случай, в който някои потребители с модели от серията Galaxy S20 съобщават за неприятни дефекти. Засега няма информация за това какво предизвиква тези проблеми, а и как те могат да бъдат отстранени освен чрез замяна на екрана.

Най-ранните случаи са от май и се касае основно за модели Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra. Всичко започва с появата на линии на дисплея. С времето ситуацията се влошава и целият екран светва в бял или зелен цвят.

https://youtu.be/SdAlJF_-w4Q

Това прави устройството неизползваемо. В официалните форуми на компанията модератор предлага като решение влизане в защитен режим и опит за ресет на устройството. Това обаче не помага.

Изглежда единственият шанс за поправка е чрез смяна на екрана. От Samsung все още не са излезли с официално становище, но ако проблемът не е широко разпространен, това може и да не се случи изобщо.

И в миналото имаше проблеми с дисплеи на един от моделите в серията, Galaxy S20 FE. Те обаче не бяха хардуерни, а софтуерни. Това позволи на Samsung да ги отстрани.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !