Появиха се рендери на Sony Xperia I III

Offnews Последна промяна на 29 януари 2021 в 07:13 6312 0

Xperia I III

Sony работи върху нов водещ модел смартфон, който би трябвало да се нарича Xperia I III, в съответствие с модела за именуване на компанията. Досега телефонът беше обгърнат в мистерия и единствената подробност, която се знаеше за него, беше слухът, че ще дебютира през февруари 2021 година.

Сега обаче OnLeaks сподели рендери с висока разделителна способност, показвайки устройството в целия му блясък от различни ъгли:

Започвайки с дизайна, той си остава познат. Изглежда Xperia I III следва визията на предшественика си с конструкция от стъкло и метал, но с няколко подобрения. Рамките са по-тънки и вече има нов физически бутон за бърз достъп отстрани. Sony запазва двойните стерео високоговорители отпред и 3.5 мм жак за слушалки отгоре, а дисплеят е 6.5 инчов OLED със съотношение 21:9 и вероятно 90 Hz или по-висока честота на опресняване.

Според изтичането, Xperia I III ще поддържа 5G и ще има слот за microSD карти и сензор за пръстови отпечатъци, вграден в бутона за включване. Отзад компанията е оборудвала новия си флагман с тройна камера, придружена от 3D ToF сензор и антирефлексно покритие ZEISS T.

Има обаче една забележителна промяна – телефото камерата в долната част има правоъгълно отваряне на обектива, което е ясен знак, че Sony ще използва перископ, или система за сгънати обективи за по-добро увеличение. Подробностите за останалите хардуерни компоненти не са известни, но като водещо устройство можем да очакваме Xperia I III да е оборудван с най-новия процесор Snapdragon 888 на Qualcomm.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !