Появиха се рендери на Motorola Moto G Stylus 2022

Offnews Последна промяна на 22 декември 2021 в 07:46 1935 0

Motorola Moto G Stylus 2022 1

Говори се, че предстоящият Motorola Moto G Stylus 2022 ще стартира някъде в средата на следващата година. До момента обаче за него не се знаеше много. Сега устройството се появи в няколко висококачествени рендера, които ни дават представа какво да очакваме.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=XTJ5dhKPrr8&feature=emb_logo

Рендерите са създадени в сътрудничество с OnLeaks и Prepp и показват познат и традиционен дизайн на Motorola. Устройството има 6.81 инчов дисплей, за който за съжаление не знаем дали ще е LCD или OLED, но виждаме отвор за селфи камерата.

Твърди се, че Moto G Stylus 2022 ще се захранва от Snapdragon 678, който беше и в Moto G Stylus 2021. Конфигурацията вероятно ще има 6 GB RAM и 128 GB съхранение.

Виждаме правоъгълна издатине на задната камера, която съдържа три сензора, но има информация само за основния. Той според слуховете ще е 48 мегапикселов. Вторичният сензор вероятно ще е ултраширок, докато третият може да е за дълбочина.

Бутонът за захранване и този за сила на звука се намират от дясната страна. Сензорът за пръстови отпечатъци е потставен в бутона за захранване, вместо да бъде вграден в логото М на гърба.

Очаква се батерията да е с капацитет 4500 или 5000 mAh и да поддържа някаква форма на бързо зареждане, вероятно 18W. Говори се, че устройството ще дебютира в средата на следващата година, така че все още има време да разберем повече за него в следващите изтичания.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !