Появиха се рендери на Google Pixel 6

Offnews Последна промяна на 14 май 2021 в 06:49 5318 0

pixel-6-pro-front-back-2

Обикновено хвалим Google за камерата на телефоните й Pixel и за това, че първи получават големите актуализации на Android. Всеобщото мнение обаче е, че на компанията й липсват свежи идеи по отношение на дизайна.

Това обаче може да се промени с последните изтекли рендери на Pixel 6. Устройството изглежда наистина добре, а информацията идва от Джон Просър, който публикува клип в YouTube и разкри свежия дизайн на Pixel 6. Телефонът не прилича на предшествениците си и не следва същия език на дизайна:

https://www.youtube.com/watch?v=VzupAfbY8a4&feature=emb_logo

Заедно с Pixel 6 Просър споменава и слухове за Google Pixel Watch и разказва как е имал изображения на устройството и ги е изпратил на концептуален художник, за да ни позволи да хвърлим поглед на това, което очакваме, без да разкрива своя източник.

Рендерите са създадени от Ян Зелбо и показват Pixel 6 и Pixel 6 Pro в пълния им блясък. Да, отново ще имаме две опции за размера, но вместо XL, добавката към името на втората ще е Pro. Освен това двата омдела ще имат повече разлики помежду си.

Виниловата версия ще пристигне с двойна настройка на камерата, докато Pixel 6 Pro ще е с тройна. За съжаление не получаваме спецификации на тези камери, но пък можем да видим тънките рамки на телефоните и това, че перфорацията на екрана вече е центрирана, вместо да се намира в горния ляв ъгъл. И да, имаме и сензор за пръстови отпечатъци под екрана.

Всъщност тези възможни промени в дизайна бяха потвърдени и от Макс Вейнбах, въпреки че цветовете не съвпадат. Просър вярва, че промените са вдъхновени от намеренията на Google да пусне Pixel 6 с новия си чип Whitechapel GS101.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !