Появиха се повече подробности за Nothing Phone (1)

Offnews Последна промяна на 31 май 2022 в 06:38 1306 0

nothing

Първият смартфон на компанията на Карл Пей Nothing се очаква да дебютира в следващите месеци. Наскоро компанията сподели някои ключови подробности за Nothinh Phone (1), а сега става ясно, че съвсем ссоро ще разберем и точната дата на премиерата му.

Според туит на Nothing, Phone (1) ще бъде оборудван с прозрачен гръб и рециклирана алуминиева рамка. Той ще има впечатляваща предна част без брадичка, което значи, че ще е оборудван със супер тънък долен панел.

Nothing Phone (1) ще се захранва от процесор Snapdragon и ще поддържа безжично зареждане. За съжаление компанията не сподели никакви технически характеристики на устройството, което нарочно пази обвито в мистерия.

По-рано Nothing посочи, че телефонът ще работи с персонализирана версия на Android, наречена NothingOS. Той ще получи три големи актуализации на операционната система и четири години ъпдейти за сигурност.

Изтекла миналата седмица информация разкри, че Nothineg Phone (1) може да дебютира на 21 юли. Има вероятност устройството да бъде представено малко по-рано и това да е датата, на която то ще бъде пуснато в продажба.

Изтичането разкри още, че цената на Nothing Phone (1) ще е около 500 евро, което значава, че той ще е устройство от среден клас. Някои източници твърдят, че телефонът ще има 90 Hz честотан а опресняване на дисплея с перфорация в горната част, чипсет Snapdragon 7 Gen 1, до 8 GB RAM и до 128 GB памет и батерия с капацитет 4500 mAh.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !