Появиха се нови рендери на предстоящи смартфони Motorola

Offnews Последна промяна на 10 февруари 2022 в 06:37 625 0

LI Motorola smartphone render leaks 2022 February

Напоследак Motorola продължава да присъства в новините и да впечатлява с нови смартфони с добър хардуер. Сега пет нови устройства на компанията се появиха в рендери под кодовите си имена, разкривайки дизайна си.

Смартфоните са Austin, Rogue, Rhode, Dubai и Hawaii, а изображенията бяха публикувани от Евън Блас в Twitter.

Motorola Hawaii ще има OLED дисплей и 50 мегапикселов основен сензор, както повечето устройства в този списък. Той ще се предлага в тъмно зелен цвят.

Rhode вероятно ще е устройство от среден или нисък клас, предлагащо както 4G, така и 5G варианти и ще има сравнително тънки рамки и 50 мегапикселова основна камера. Ще се предлага в черно-бяло и сребристо.

Dubai също ще има 50 мегапикселова основен сензор и селфи камера, разположена в отвор на дисплея.

Motorola Austin изглежда ще е устройство от сравнително нисък клас, съдейки по големите рамки и брадичка в долната част на дисплея. Не разполагаме с никакви спецификации за този модел, освен, че най-вероятно и той ще е с 50 мегапикселова камера.

Говори се, че Motorola Rogue всъщност е Edge 30 Ultra, за който сме виждали изтичания в миналото. Той ще е оборудван с 6.67 инчов AMOLED дисплей със 144 Hz честота на опресняване и ще е флагман, захранван от Snapdragon 8 Gen 1 чипсет. Задната му камера ще е тройна с 50 мегапикселов основен сензор, 50 мегапикселов ултраширок и 2 мегапикселов за дълбочина.

Батерията му ще е 5000 mAh и може да поддържа 68W бързо кабелно зареждане. Рендерите го показват без прорез или отвор в дисплея, което предполага, че камерата му ще бъде под него.

За съжаление това е всичко, което имаме до сега за бъдещите устройства на компанията, но се надяваме да научим повече за тях преди премиерата.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !