Появиха се нови рендери на геймърската серия Lenovo Legion 3

Offnews Последна промяна на 28 януари 2022 в 06:56 557 0

LI Lenovo Legion 3 render_0

През последните седмици чухме доста слухове за предстоящата геймърска серия Lenovo Legion 3. Предполага се, че тя ще се състои от две устройства – Legion Phone 3 Pro и Legion Phone 3 Elite.

Сега Евън Блас, известен още като @evleaks, сподели в Twitter някои спецификации и нови изображения на двете устройства. Те ще наследят гамата Legion Phone Duel 2, която беше пусната миналата година, а марката “Duel” е изчезнала според съобщенията.

Lenovo Legion Phone 3 Pro и Legion Phone 3 Elite ще разполагат с 6.92 инчов AMOLED дисплей с честота на опресняване 144Hz и честота на дискретизация 720Hz. Те ще се захранват от най-новия чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, съчетан с 12/18 GB RAM и 256/512 GB памет.

Про-вариантът ще получи опция за 128 GB SSD, докато първите две конфигурации ще бъдат UFS 3.1. Не е ясно какво означава SSD в този случай и няма спецификации на устройството за съхранение.

Телефоните ще имат две батерии от 2800 mAh с общ капацитет от 5600 mAh и ще поддържат 68W бързо кабелно зареждане. Ще има и два USB-C порта, като при серията Legion Phone 2, които биха могли да осигурят по-бързи скорости на зареждане.

Освен това ще имат и двоен вибрационен двигател HaptiX, двойни вентилатори и Dolby Atmos сертифицирани високоговорители, които ще подобрят изживяването при игри и гледане на филми.

Устройствата отново ще са фокусирани върху пейзажните игри, а задната им част ще има малък дисплей, който ще показва RGB логото на Legion и други фенкции и ефекти. Съобщава се също, че потребителите ще могат да настроят и да се възползват от осем виртуални бутона, четири на раменете, два отзад и две точки на дисплея.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !