Появиха се нови изображения на сгъваемия OPPO Find N

Offnews Последна промяна на 14 декември 2021 в 06:56 255 0

find n

Очаква се сгъваемия OPPO Find N да бъде представен по време на OPPO INNO DAY 2021, събитието, което ще се проведе днес и утре. Предпремиерно се появиха изображения на устройството, които го показват от всички възможни ъгли.

Новите рендери на OPPO Find N идват от Евън Блас и разкриват дизайна на смартфона отблизо. Както можете да видите, той е същият, като при публикуваните по-рано рендери:

Не е ясно колко голям е външният дисплей, но според спецификациите, дадени от Блас, той ще е 7.1 инчов и ще поддържа 120 Hz променлива честота на опресняване с пикова яркост от 800 нита. Външният дисплей изглежда с традиционен размер на смартфон, но е трудно да се отгатне какъв точно ще е той.

Механизмът на пантите е оценен на 200 000 сгъвания, приблизително наравно с този на Galaxy Z Fold 3 и други сгъваеми устройства на пазара. Изображенията разкриват и, че OPPO Find N ще има режим Hover, който ще ви позволи да оставите половината устройство разгънато и ще добави допълнителна функционалност при правене на снимки, гледане на клипове и др., подобно на Flex Mode Panel при Galaxy Z Fold 3.

Устройството ще може да показва визуализации на 4К клипове в горната половина на дисплея, докато долната ще представлява контролите на камерата. Не е ясно какви ще са спецификациите на смартфона, но промоционалните материали ракриват, че ще има две налични опции за паметта – 8/256 GB и 12/512 GB.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !