Появи се още информация за следващия модел Lenovo Legion

Offnews Последна промяна на 26 януари 2022 в 07:03 484 0

lenovo-halo-leak-featured

Току-що изтече изображение и възможни спецификации на нов смартфон на Lenovo. Според Евън Блас, известен като @evleaks, изображението е на Lenovo Halo, нов геймърски телефон с флагмански спецификации.

Блас обаче изрично посочва, че това устройство не трябва да се бърка с наследника на Lenovo Duel 2. То ще е с нов чип Snapdragon.

В своя туит Блас посочва, че Lenovo Halo ще е оборудван с чипсет Qualcomm SM8475. Въпреки, че информацията за този чип е малко, се подозира, че може да е подобрена версия на текущия флагмански SoC Snapdragon 8 Gen 1, а SM8450 е много близо като номерация до SM8475.

Други възможни спецафикации на Lenovo Halo включват 6.67 инчов 2220 х 1080 пиксела POLED дисплей, който по същество е OLED панел с пластмасов субстрат. Той може да поддържа 144Hz честота на опресняване и 300Hz дискретизация.

Що се отнася до паметта, тя ще е 8,12 или 16 GB RAM и 128/256 GB UFS 3.1 съхранение, което предполага бързи скорости на четене и запис. Батерията ще е 5000 mAh с 68W кабелно зареждане и дебелина 8 мм.

Изглежда Lenovo се стреми към по-опростен дизайн с Lenovo Halo. В предната част на телефона можем да видим селфи камера в пробив, а отзад виждаме троен масим от камери.

Етикетът Legion на гърба на устройството означава, че то ще е насочено към геймърите, тъй като Legion е марката за игри на компанията. Според Блас Lenovo Halo ще дебютира през третото тримесечие на годината. Няма информация обаче за цени или разпространението му по световните пазари.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !